Hvem er jeg?

Mit navn er Kirsten Hømlund Pedersen. Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF fra Vellinge Koller psykoterapeut uddannelse, som dynamisk relations orienteret psykoterapeut. Jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforening som er din garanti for at jeg kan mit håndværk. Inden da er jeg uddannet pædagog og har arbejdet som socialpædagog i over 10 år. Jeg synes dog at jeg manglede noget viden for at kunne arbejde med mennesker, så det virkelig rykkede. Derfor tog jeg en uddannelse som psykoterapeut.

Kirsten Hømlund Pedersen

Kirsten Hømlund Pedersen

Som pædagog har jeg arbejdet med mennesker som ligger indenfor ”autismespektrum forstyrrelsen”. Jeg oplever at de klienter der ligger inde for autismespektret og deres pårørende, har god gavn af terapien. Jeg har en stor viden og forståelse indenfor dette emne, hvor kommunikation har en stor betydning mellem mennesker.

Terapien retter sig til alle målgrupper, så går du og føler at du ikke bruger dit fulde potentiale , har ondt i livet eller noget helt tredje så er psykoterapi måske noget for dig.

Jeg er medlem af dansk psykoterapeutforeningen

Jeg er medlem af dansk psykoterapeutforeningen